BLIV MEDLEM

Home » BLIV MEDLEM

Som medlem af CradlePeople støtter du udviklingen mod et affaldsløst samfund. Du indgår i et netværk af omstillingsparate personer og virksomheder, som er en del af bevægelsen for et positivt fodaftryk. Og du har medindflydelse og stemmeret til CradlePeoples årsmøde.

Vil du ikke længere være medlem, så send en mail til: [email protected]

Bliv medlem som virksomhed og organisation
Støt med sponsorat for kr. 1.500,- til 2.900,- om året alt efter virksomhedsstørrelse.

Spørgsmål? Send en mail til: [email protected]

Som medlem opnår man:

  • At støtte udviklingen mod et affaldsfrit samfund og et positivt fodaftryk på kloden
  • At blive en del af en stor flok af omstillingsparate mennesker og virksomheder, der arbejder med ressourceoptimering
  • At øge presset på politikere til at fremme udviklingen mod en affaldsfri nation 

Som virksomhedsmedlem opnår man desuden:

  • Adgang til en målgruppe med interesse i Cradle to Cradle-design og derved jeres forretningsmetoder og produkter. Jeres logo vil bl.a. blive vist på CradlePeoples hjemmeside. I får også mulighed for at for at blive udvalgt til “månedens case”, der hver måned er en del af vores nyhedsbrev.
  • Muligheden for at deltage i vores events og netværksarrangementer, som både deltagere og oplægsholdere.
  • Rabat på oplæg og workshops fra CradlePeople.

Husk, at man altid er velkomne til at henvende sig, hvis man som medlem har ønsker eller forslag til specifikke arrangementer eller netværksmøder i CradlePeople regi, så vil vi se på mulighederne for at imødekomme disse.

Mød medlemmerne på LinkedIn, mød netværket på Facebook, og modtag spændende nyheder og event-invitationer gennem vores nyhedsbrev.

HVORFOR BLIVE MEDLEM?

”CradlePeople hjælper med at binde projekter og mennesker sammen og udbrede kendskabet i Danmark. De arbejder målrettet med at præge den politiske debat og beslutningstagerne på ledelsesgangene. Det er beundringsværdigt og vigtigt.”
Martin Thim, WorldPerfect

 ”For mig er CradlePeople et meget vigtigt omdrejningspunkt, der byder på centrale mennesker, initiativer og satsninger, der i den grad fremmer sagen.”
Hanne Juel, Region Midt

 ”Cradlepeople udfylder et rum, der er tiltrængt og har hjulpet mig møde ligesindede og drøfte fremtiden om, hvordan man i praksis arbejder at udvikle Cradle to Cradle og den cirkulære økonomi gennem uddannelse.”
Charles-David Mpengula, Niels Brock